Kiina epidemia vaikuttaa osien hintaan.

Kiinan tapahtumien vaikutus on nostanut tietokoneiden osien hintoja, vaikutusta ei vielä tiedetä kuinka kauan kestää ennenkuin osien saatavuus palautuu normaaliksi. Hinnastoissa saattaa tulla muutoksia konepaketeissa, mitä pidempään epidemia kestää sitä enemmän se tulee vaikuttamaan osien saatavuuteen, kun tukkureitten varastot rupee tyhjenemään ja kysyntä osille nousee niin tukkureitten täytyy nostaa hintoja kysynnän mukaan.

Continue Reading

Avast Virustorjunta lisenssit

Avast Premium sekä Ultimate toimii Windows, Mac, iPhone/iPad, Android laitteissa. Avast Ultimate on enemmän kuin pelkkä virustorjuntaohjelma. Siihen kuuluu kaikki, mitä tarvitset pitääksesi kaikki tietokoneesi, puhelimesi ja tablettisi suojattuina, yksityisinä ja parhaassa mahdollisessa kunnossa.Kehittynein virustorjuntaohjelma estää haittaohjelmat sekä kiristysohjelmat. VPN suojaa yksityisyytesi netissä täydellisesti. Lisäksi paketissa on huippuluokan puhdistus- ja optimointityökalut sekä salasanojen hallinnoinnin. AVAST Premium Security 1 Laite 1 vuosi ——–| 30€ Normi 69,99€ AVAST Premium Security 10 Laitetta 1 vuosi –| 50€ Normi 89,99€ AVAST Premium Security 10 Laitetta 2 vuotta | 90€ Normi 179,99€ AVAST Ultimate Suite 10 Laitetta 1 vuosi ——-| 70€ Normi 99,99€ AVAST Ultimate Suite 10 Laitetta 2 vuotta —–| 110€ Normi 199,99€ Virustorjunta ohjelmiston asennus asiakkaan puolesta kotkan alueella 25€ (sisältää järjestelmän tarkistuksen)

Continue Reading

Windows 7 tuki päättyy 14.1.2020

Microsoft sitoutui tarjoamaan kymmenen vuotta tuotetukea Windows 7:lle, kun se julkaistiin 22.10.2009. Tämä kymmenen vuoden ajanjakso on nyt päättynyt, ja Microsoft on lopettanut Windows 7:n tuen voidakseen suunnata tukea uudempiin teknologioihin ja mahtaviin uusiin kokemuksiin. Windows 7 -tuen päättymispäivä oli 14.1.2020. Kyseiselle tuotteelle ei ole enää saatavilla teknistä tukea ja Windows Updaten päivityksiä tietokoneen suojaamiseksi. Microsoft suosittelee vahvasti, että siirryt Windows 10:n käyttöön välttääksesi tilanteita, joissa tarvitset sellaista palvelua tai tukea, jota ei enää ole tarjolla. Windows 7 päivitys Windows 10 järjestelmään maksaa vain yhden työtunnin veloituksen, vielä tällä hetkellä voi päivittää nykyisen järjestelmän uudempaan ilman että menettää ohjelmia / tiedostoja, poislukien tietenkin ohjelmat jotka eivät tue Windows 10 järjestelmää,… Read More

Continue Reading

Hyvää Uutta Vuotta 2020!

Hyvää uutta vuotta kaikille. Muistattehan vielä, Windows 7 tuki päättyy 14.01.2020. Windows 7 päivitys uuteen Windows 10 järjestelmään maksaa 75€, sisältää perusohjelmien asennukset, ohjelmien asennus joihin on lisenssi valmiina sekä kuvien ja tiedostojen varmuuskopiointi seiskasta kymppiin.

Continue Reading