Microsoft sitoutui tarjoamaan kymmenen vuotta tuotetukea Windows 7:lle, kun se julkaistiin 22.10.2009. Tämä kymmenen vuoden ajanjakso on nyt päättynyt, ja Microsoft on lopettanut Windows 7:n tuen voidakseen suunnata tukea uudempiin teknologioihin ja mahtaviin uusiin kokemuksiin. Windows 7 -tuen päättymispäivä oli 14.1.2020. Kyseiselle tuotteelle ei ole enää saatavilla teknistä tukea ja Windows Updaten päivityksiä tietokoneen suojaamiseksi. Microsoft suosittelee vahvasti, että siirryt Windows 10:n käyttöön välttääksesi tilanteita, joissa tarvitset sellaista palvelua tai tukea, jota ei enää ole tarjolla.

Windows 7 päivitys Windows 10 järjestelmään maksaa vain yhden työtunnin veloituksen, vielä tällä hetkellä voi päivittää nykyisen järjestelmän uudempaan ilman että menettää ohjelmia / tiedostoja, poislukien tietenkin ohjelmat jotka eivät tue Windows 10 järjestelmää, joillakin on vielä käytössä esim. Microsoft Security Essential virustorjunta jota ei tueta Windows 10:ssä.

Ei tuettuja ohjelmia on paljon ja niitä on hankala ruveta listaamaan.

Joitakin tietokoneita ei myöskään voi päivittää Windows 10:si koska tekniikka voi olla liian vanhaa, tarjoan tarkistuksen vanhemmille koneille 25€ hintaan, sisältää laitteen tarkistuksen yhteensopivuudelle uudelle järjestelmälle.